Trei intrebuintari pentru cojile de mere
Se pot folosi ca si ceai.
Ceai de coji de mere
Ceai de coji de mere
Cojile de la 6 mere (de preferinta mere rosii)
1 litru de apa
1/2 lingurita de scortisoara
2 linguri de miere
2 lingura suc de lamaie (sucul de la o lamaie mica)
Mod de preparare
1. Puneti cojile de mar intr-o oala adanca. Adaugati apa, sucul de lamaie si scortisoara. Lasati sa fiarba 10 – 15 minute pana cand lichidul capata culoare.
1. Puneti cojile de mar intr-o oala adanca. Adaugati apa, sucul de lamaie si scortisoara. Lasati sa fiarba 10 – 15 minute pana cand lichidul capata culoare.
2. Strecurati cojile. Adaugati in lichitul ramas mierea. Gustati si mai adaugati miere daca mai este nevoie.
3. Pofta buna.
Se pot adauga in cerealele de dimineata.
Pastrati cojile in congelator in portii mici. Seara inainte de culcare mutati cate o portie in frigider ca sa aiba timp sa se decongeleze pana la micul dejun.
Taiati cojile marunt si adaugati-le in cerealele preferate.
Pofta buna.
Acidul din cojile de mere ajuta la indepartarea petelor de pe vasele de aluminiu. Umpleti „vasul problema” cu apa, adaugati cojile de mere si lasati la fiert pe foc mic timp de 30 de minute. Efectele ar trebuii sa fie evidente.
Comentarii
Trimiteți un comentariu